Til hovedinnhold
billig middag

Fiskeburger med rødløk og yoghurtdressing

Burgere er helt knall, og fiskeburger er både sunt og godt og kan serveres med masse digg. Rødløk, maiskrem og varme burgerbrød er toppen.

Fiskeburger med rødløk og yoghurtdressing

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Lofotenburger med torsk og hyse 500g

Coop Burgerbrød

maiskorn

gresk yoghurt

rødløk

crispisalat

Litt Extra:

finhakket rød chili (i maisdressingen)

Fremgangsmetode

Sil maisen og skyll den i kaldt vann.
Kjør mais og yoghurt til en litt grov mos med stavmikser, og smak til med salt og pepper.
Del rødløken i tynne ringer.
Varm fiskeburgerne i stekeovnen til de er gjennomvarme.
Legg burgerbrødene i ovnen de siste minuttene.
Del salaten i blader og vask dem i kaldt vann, tørk godt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆