Til hovedinnhold
vegetar

Vegetarboller med potetmos og sjampinjongsaus

Vegetarboller er kjøttboller på vegetarmåten. De er små og saftige og passer til alt. Stek soppen og ha sopp og vegetarboller i sausen, og varm den ferdige potetmosen ved siden av.

Vegetarboller med potetmos og sjampinjongsaus

15min / 7min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Naturli´veggie balls (1-2pk.)

Toro fløtesaus

Xtra sjampinjong

Coop potetmos

Xtra cherrytomater

crispisalat

Litt Extra:

grønne erter (til sausen)

Fremgangsmetode

Lag sausen som anvist på pakken.
Skjær soppen i skiver og stek den i pannen i 3-4 minutter på høy varme.
Ha veggie balls og sopp i sausen og la det småkoke i ca. 10 minutter.
Varm potetmosen som anvist på pakken.
Skyll og tørk tomatene og salaten, del opp salaten i strimler og del tomatene i to.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆