Til hovedinnhold
taco

Fisketaco med skrei

Det er ikke noe i veien med fredagstacoen. Men det er ikke noe i veien for å gi den en ørliten pause og en voksen vri heller. Prøv taco med skrei.

Fisketaco med skrei

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

skrei (uten skinn og bein)

tacokrydder

smør

tortillalefser

isbergsalat (hakket)

rødløk (hakket)

cherrytomater (delt i to)

agurk (i biter)

frisk koriander (hakket)

lettrømme

revet ost

tomatsalsa

lime (i båter)

Fremgangsmetode

Skjær fisken i 2x2 cm terninger, og dryss med tacokrydder.
Ha smør i en middels varm panne og stek fisken til den har fått en gyllen stekeskorpe. Stek i flere omganger.
Varm lefsene som anvist på pakken. Server fisken i lefser med salat, rødløk, cherrytomater, agurk og frisk koriander. Ha lettrømme, revet ost og salsa på toppen. Server med limebåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆