kjøtt
Fylt kyllingfilet med godsaker på grillen
Kylling på grillen er perfekt sommermiddag når du ikke vil bruke lang tid på kjøkkenet. Fyll kyllingfiletene med salt spekeskinke, myk mozzarellaost og friske urter - nam!
15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stkkyllingfileter
1 klypesalt og pepper
2 ssolje
4 skiverserranoskinke (eller parmaskinke)
3 stilkerbasilikum (kun bladene)
2 posermozzarella
4 biterhyssing
Dette trenger du til grillet mais med spicy kryddersmør:
50 gromtemperert smør
en halv tschilipulver
en halv tspaprikapulver
en fjerdedel stkfinhakket rød chili
4 stkmaiskolber
Fremgangsmetode
Skjær en lomme i kyllingfiletene og krydre med salt og pepper og smør inn med olje.
Fyll kyllingfiletene med spekeskinke, basilikum og mozzarella. Krydre godt med salt og pepper.
Knyt kyllingen igjen med hyssing og grill begge sider slik at kjøttet får en gyllen stekeskorpe.
Flytt dem over på en grillflate (eller aluminiumsfolie) og la kyllingen grille ferdig på indirekte varme til kyllingen er gjennomstekt.
Bland sammen ingrediensene til kryddersmøret og sett i fryseren eller kjøleskapet til du skal bruke det.
Grill maiskolbene godt på alle sider til overflaten er gyllen og fin.
Server kyllingen med grillet mais med spicy kryddersmør.
Tips! Du kan bruke halloumiost istedenfor mozzarella i kyllingen.