Til hovedinnhold
kjøtt

Fylt kyllingfilet med godsaker på grillen

Kylling på grillen er perfekt sommermiddag når du ikke vil bruke lang tid på kjøkkenet. Fyll kyllingfiletene med salt spekeskinke, myk mozzarellaost og friske urter - nam!

Fylt kyllingfilet med godsaker på grillen

15min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

kyllingfileter

salt og pepper

olje

serranoskinke (eller parmaskinke)

basilikum (kun bladene)

mozzarella

hyssing

Dette trenger du til grillet mais med spicy kryddersmør:

romtemperert smør

chilipulver

paprikapulver

finhakket rød chili

maiskolber

Fremgangsmetode

Skjær en lomme i kyllingfiletene og krydre med salt og pepper og smør inn med olje.
Fyll kyllingfiletene med spekeskinke, basilikum og mozzarella. Krydre godt med salt og pepper.
Knyt kyllingen igjen med hyssing og grill begge sider slik at kjøttet får en gyllen stekeskorpe.
Flytt dem over på en grillflate (eller aluminiumsfolie) og la kyllingen grille ferdig på indirekte varme til kyllingen er gjennomstekt.
Bland sammen ingrediensene til kryddersmøret og sett i fryseren eller kjøleskapet til du skal bruke det.
Grill maiskolbene godt på alle sider til overflaten er gyllen og fin.
Server kyllingen med grillet mais med spicy kryddersmør.
Tips! Du kan bruke halloumiost istedenfor mozzarella i kyllingen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆