Til hovedinnhold
kjøtt

Rød curry med kylling

Asiatisk curry med kylling, grønnsaker, kokosmelk og chili er fargerik, sunn og deilig middag med masse gode smaker.

Rød curry med kylling

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

kyllinglårfilet

gresskar

grønne bønner

jasminris

nøytral olje

rød curry paste

kyllingbuljong

kokosmelk (lett)

lime (revet skall)

fiskesaus

frisk koriander

finhakket rød chili (smak til)

lime (i båter)

Fremgangsmetode

Skjær kyllingen i store terninger og gresskaret i små biter. Skjær av den trevlete enden på bønnene. Kok jasminrisen som anvist på pakken.
Varm oljen på middels høy varme i en stor stekepanne. Tilsett curry paste og la det frese i ca. 2 min. Rør inn kyllingbuljongen. La det koke litt inn før du rører inn kokosmelk, limeskall og fiskesaus. Tilsett kylling, gresskar og bønner.
Kok opp. Skru ned varmen, og la det småkoke i 8-10 min til kyllingen er gjennomkokt og gresskaret mørt. Server med jasminris, koriander, chili og limebåter

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆