Til hovedinnhold
enkelt

Hoisin kyllingwok med nudler

Hoisinsaus er en kinesisk saus som er populær verden over. Den har en kraftig og søt smak, og dufter herlig. I denne woken serveres kyllingen sammen med eggenudler, sprø sukkererter, hoisinsaus og rød chili.

Hoisin kyllingwok med nudler

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllingfilet

4sshoisinsaus

20gfersk ingefær

2ssrapsolje

300gsukkererter

200geggenudler

en halvstkrød chili

Fremgangsmetode

Finriv ingefæren, og bland sammen med hoisinsausen. Vend kyllingfiletene i sausen.
Stek kyllingen på høy varme i 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. La kyllingfiletene hvile mens du koker nudlene som anvist på pakken.
Wok sukkerertene i olje i ca. 2 minutter.
Skjær kyllingfiletene i skiver, og vend sammen med kokte nudler og stekte sukkererter. Skjær chilien i skiver, og strø over.

Tips!

For litt ekstra crunch, kan du strø hakkede peanøtter over retten. Koriander smaker også godt til. (Koriander er jo nesten godt til ALT).

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn