Til hovedinnhold
enkelt

Pasta Hawaii med skinke og ananas

Pasta er alltid populært til middag, og sammen med skinke og ananas blir det en digg og billig hverdagsrett. Bonus! Her får du bare én stekepanne, og én sleiv å vaske opp!

Pasta Hawaii med skinke og ananas

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1boksPicnic-skinke

90gSmårettbacon

5dlkyllingbuljong

1glassDolmio pastasaus

5dlpasta penne (ukokt)

1boksananas i biter

1håndfullrevet ost

1håndfullfersk basilikum

Fremgangsmetode

Stek baconet i en tørr panne til det har blitt gjennomvarmt, og tilsett Picnik-skinke i terninger. Stek på middels varme i noen minutter.
Hell utblandet kyllingbuljong, ett glass (cirka 5 dl) pastasaus og ukokt penne i stekepannen, og bland godt. Kok opp, og legg et stort lokk over stekepannen.
Småkok i 10 minutter under lokk. Rør underveis. Fjern deretter lokket, og småkok videre til pastaen er al dente og sausen fyldig.
Vend inn ananasbitene, og strø over revet gulost. Dekk med lokk et par minutter på svak varme til osten er smeltet, og strø revet basilikum over. Serveres snarest.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn