Til hovedinnhold
enkelt

Rød curry med laks og nudler

I Thailand er retter med karripasta en fast gjenganger på middagsbordet, og gir maten et skikkelig spicy kick. Her har vi laget rød curry med laks og nudler, en nydelig og rask og enkel middag!

Rød curry med laks og nudler

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

400glaksefilet uten skinn og bein

2ssred curry paste

1lhønsebuljong

1stkvårløk

15stkcherrytomater

400gnudler

Fremgangsmetode

Kok nudlene etter henvisning på pakken, og sett til side.
Kok opp rød karripasta og hønsebuljong. Skjær laksefiletene i terninger på cirka to centimeter.
Hakk vårløk, og legg den lyse delen av vårløken i den kokende blandingen.
Del tomatene i to, tilsett laksen og tomatene, og la det koke i 1-2 minutter. Ha nudlene i suppen like før servering.
Strø den grønne delen av vårløken over suppen ved servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn