Til hovedinnhold
enkelt

Skinkesurret kyllinglår med urter og feta

Saftige kyllinglår med crispy serranoskine er en perfekt kombo. Server gjerne med couscous og en grønn salat, så har du en enkel og rask middag som går rett hjem hos store og små.

Skinkesurret kyllinglår med urter og feta

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllinglår (Rå)

4skiverserranoskinke

100gfetaost

3ssfersk basilikum

3ssfersk persille

4sssoltørket tomat

1tssalt og pepper

Fremgangsmetode

Bland urter og fetaost, og skjær en lomme i kyllinglåret.
Fordel blandingen mellom kyllinglårene, og rull skinke stramt rundt hvert kyllinglår.
Stek i ovnen ved 200 grader til kyllingen er gjennomstekt, cirka 15 minutter.
Server for eksempel med en frisk salat og couscous, eller ris og grønnsaker.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn