Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Syrlig sommer med ceviche og grillet laks

Ceviche er en super sommerrett og en enkel måte å spise mer fisk på. Syrlig, friskt, sunt og godt!

10min / 25min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

600glaksefilet

1stkpaprika (rød)

1stkrødløk

en halvstkchili

1buntfersk koriander

1stkavokado

1stkmango

Sitrusmarinade:

1stklime (saften av)

1stksitron (saften av)

1tssesamolje

1ssrevet ingefær

4sssoyasaus

Fremgangsmetode

Bland finhakket paprika, rødløk, chili og koriander i en bolle. Skjær avokado og mango i terninger og bland sammen.
Skvis sitronsaft og limesaft i en annen bolle. Bland inn sesam- olje, ingefær og soyasaus. Bland dressingen inn i cevichen.
Lag rømmedressing: bland rømme og gressløk. Smak til med salt og pepper.
Grill laksen på direkte varme i 3 min på hver side. Server på en seng av syrlig ceviche.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn