Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Grillet asiatisk laksefilet med spicy risnudler

Saftig laks med friske smaker fra Asia. Lag den spicy, eller mild. Godt blir det uansett!

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

500gCoop Grill Perfekt Laksefilet

1stklime (kun saften)

2sshonning

1stkchili (grønn, finhakket)

1sssesamolje

1ssingefær (revet)

2feddhvitløk (finhakket)

Spicy risnudler:

1pkrisnudler

1dlnaturell yoghurt

1stklime (kun saften)

1tswasabi paste (kan sløyfes)

1stkagurk

1pkvårløk

1pkreddiker

4stkkiwi

1dlpeanøtter (hakkede)

1nevekoriander (finhakket)

salt

Fremgangsmetode

Bland saften fra en lime, honning, chili, sesamolje, ingefær og hvitløk. Pensle fisken med marinaden.
Kok risnudler som anvist på pakken og skyll i kaldt vann. Bland sammen med yoghurt, wasabi paste, limesaft fra en lime og litt salt.
Grill laks og vårløk i ca. 2-3 minutter på hver side. Pensle på med mer marinade underveis.
Skjær agurken tynt på langs med en mandolin eller ostehøvel. Skjær vårløk og reddik i tynne skiver, kiwi i biter og bland sammen med agurkstrimlene. Server med nudler og nygrillet laks.
Toppes med hakkede peanøtter og frisk koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn