Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Kremet reke- og laksepasta

En ekstra lekker kremet pastarett med stekt laks og ferske reker. Og middagen er klar på bare en halvtime.

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

300gferske reker

400glaks (i terninger)

400gfersk pasta

3stkvårløk

1stkfedd hvitløk

1dlgrønnsakskraft

2 og en halvdlmatfløte

150gsukkererter

Fremgangsmetode

Hakk vårløk og hvitløk og stek det i olje i en stekepanne. Hell på 1 dl grønnsakskraft og kok det inn til halvparten. Hell på matfløte.
Kok pastaen som vist på pakningen.
Stek lakseterninger i olje, og ha laks, reker og sukkererter i biter i sausen. La det trekke i ca. 10 minutter, og server sausen med pastaen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn