frukt og grønt
Bruschetta med geitost og asparges
Bruschetta er ristede brødskiver som kan toppes med det meste. Prøv med frisk asparges, kremet Snøfrisk og ristede valnøtter. Det er superdigg tapas.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 skiverlandbrød
1 feddhvitløk
8 stilkerasparges (fersk grønn)
125 gTine snøfrisk
8 stkvalnøtter
2 tsflytende honning
4 stilkerfrisk timian
1 tsrevet sitronskall
1 klypenykvernet pepper
Fremgangsmetode
Rist brødskivene i brødrister eller i litt olje i en stekepanne.
Gni brødskivene med hvitløksfeddet.
Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok stilkene i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Smør brødskivene med Snøfrisk. Fordel biter av asparges over. Grovhakk valnøttene og dryss over.
Ha på honning, hakket timian, revet sitronskall og nykvernet pepper.