Til hovedinnhold
frukt og grønt

Bruschetta med geitost og asparges

Bruschetta er ristede brødskiver som kan toppes med det meste. Prøv med frisk asparges, kremet Snøfrisk og ristede valnøtter. Det er superdigg tapas.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

4skiverlandbrød

1feddhvitløk

8stilkerasparges (fersk grønn)

125gTine snøfrisk

8stkvalnøtter

2tsflytende honning

4stilkerfrisk timian

1tsrevet sitronskall

1klypenykvernet pepper

Fremgangsmetode

Rist brødskivene i brødrister eller i litt olje i en stekepanne.
Gni brødskivene med hvitløksfeddet.
Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok stilkene i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Smør brødskivene med Snøfrisk. Fordel biter av asparges over. Grovhakk valnøttene og dryss over.
Ha på honning, hakket timian, revet sitronskall og nykvernet pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn