Til hovedinnhold
kjøtt

Kotelett cordon bleu

Prøv en litt anderledes vri på kotelettene med denne velsmakende oppskriften.

10min / 30min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

4stknakkekoteletter (tykke, av svin)

2ssdijonsennep (eller vanlig sennep)

4skiverost (tykk)

4skiverrøkt skinke (tykk)

salt og pepper

1dlhvetemel

2stkegg

1 og en fjerdededlbrødrasp (/grilljermel)

olje (/smør til steking)

1stksitron

Fremgangsmetode

Skjær et snitt i hver kotelett inn til beinet. Brett koteletten åpen og smør på et lag med sennep. Legg inn ost og skinke, ha på salt og pepper og klem koteletten sammen.
Visp sammen egg med salt og pepper i en dyp tallerken, ha mel i en annen og brødrasp i en tredje.
Bruk en panne med litt over middels varme, ha i litt smør eller olje.
Ha først mel på koteletten, så eggeblandingen og til slutt brødrasp/griljermel.
Stek koteletten gyllen, ca. 4 minutter på hver side. De kan gjerne etterstekes i ovnen på 180 ˚C i 5-10 minutter, alt etter hvor store og tykke kotelettene er.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn