Til hovedinnhold
kjøtt

Svinekotelett med eple, fennikel, salat og urteolje

Prøv en litt anderledes vri på kotelettene med denne velsmakende oppskriften.

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

Marinade:

salt og pepper

3ssolje

1ssbalsamicoeddik (lys eller mørk)

1stkfedd hvitløk

Salat:

2stkepler

2stkfennikel (hele)

salt og pepper

Urteolje:

4ssolivenolje

1sssitron

1stkfedd hvitløk

1ssestragon (fint hakket)

1sspersille (fint hakket)

salt og pepper

Fremgangsmetode

Bruk en gaffel og stikk mange hull gjennom kotelettene. Bland ingrediensene til marinaden og ha den sammen med kjøttet i en pose. La det hvile et par timer om du har tid, eller minst 15 minutter om det er litt travelt.
Bland ingrediensene til urteoljen.
Skjær eple og fennikel i tynne strimler (bruk hele fennikelen). Ha litt av urteoljen over salaten.
Grill kotelettene på direkte varme. 3-4 minutter på hver side til de er gylne, la dem hvile noen minutter før servering.
Server de ferdiggrillede kotelettene med deilig eple- og fennikelsalat.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn