Til hovedinnhold
lunsj

Minipai av butterdeig med kylling, feta og pesto

Butterdeig er ikke så vanlig i det norske kjøkkenet, men den fortjener absolutt mer oppmerksomhet. Den kan danne utgangspunkt for mange forskjellige, raske pizzavarianter. Her har vi brukt kylling og tomat, men den smaker også godt med skinke, pølse og andre pizzafavoritter.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkkyllingfilet

6sspesto

1stkrødløk

25stkcherrytomater

400gbutterdeig (plater)

150gruccolasalat

1klypesalt og pepper

100gfetaost

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 210 grader.
Del de tinte platene av butterdeig i to, og smør på pesto.
Skjær løk i tynne skiver, tomatene i to og fordel utover firkantene av butterdeig. Stek i ovnen i 10 minutter.
Skjær kyllingfiletene i skiver og stek de raskt i pannen imens. Krydre med salt og pepper.
Ved servering, fordel kylling på tertene sammen med mer tomater, ruccola og eventuelt fetaost i biter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn