Til hovedinnhold
taco

Fisketaco med skrei

Det er ikke noe i veien med fredagstacoen. Men det er ikke noe i veien for å gi den en ørliten pause og en voksen vri heller. Prøv taco med skrei.

Fisketaco med skrei

10min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600gskrei (uten skinn og bein)

en halvposetacokrydder

2sssmør

8stktortillalefser

en halvhodeisbergsalat (hakket)

1stkrødløk (hakket)

1pkcherrytomater (delt i to)

en halvstkagurk (i biter)

1pottefrisk koriander (hakket)

2dllettrømme

1 og en halvdlrevet ost

1glasstomatsalsa

1stklime (i båter)

Fremgangsmetode

Skjær fisken i 2x2 cm terninger, og dryss med tacokrydder.
Ha smør i en middels varm panne og stek fisken til den har fått en gyllen stekeskorpe. Stek i flere omganger.
Varm lefsene som anvist på pakken. Server fisken i lefser med salat, rødløk, cherrytomater, agurk og frisk koriander. Ha lettrømme, revet ost og salsa på toppen. Server med limebåter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn