Til hovedinnhold
taco

Kyllingtaco med salsa verde

Pimp opp tacoen med kylling og salsa verde. Det er en grønn saus laget med urter og chili, og oppskriften varierer fra land til land.

Kyllingtaco med salsa verde

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

8stktortillalefser

800gkyllingfilet

1tsløkpulver

en fjerdedeltschilipulver

1tstørket oregano

1tspaprikapulver

1ssolje (f.eks. soya eller raps)

1nevefrisk koriander

2dlrømme

1stklime (i båter)

Dette trenger du til salsa verde:

2stkgrønne chili (grovhakket)

1feddhvitløk

2stilkervårløk (grovhakket)

1pottekoriander

1pottemynte

2ssgod olivenolje

Fremgangsmetode

Bland sammen alle de tørre krydderne og oljen i en bolle.
Legg i kyllingbrystene og bland godt.
Varm opp en grillpanne eller stekepanne på sterk varme, og stek kyllingbrystene 4–5 minutter på hver side til de er gjennomstekt.

Slik lager du salsa verde

Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
Server med rømme, friske korianderblader og limebåter ved siden av.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn