taco
Kyllingtaco med salsa verde
Pimp opp tacoen med kylling og salsa verde. Det er en grønn saus laget med urter og chili, og oppskriften varierer fra land til land.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
8 stktortillalefser
800 gkyllingfilet
1 tsløkpulver
en fjerdedel tschilipulver
1 tstørket oregano
1 tspaprikapulver
1 ssolje (f.eks. soya eller raps)
1 nevefrisk koriander
2 dlrømme
1 stklime (i båter)
Dette trenger du til salsa verde:
2 stkgrønne chili (grovhakket)
1 feddhvitløk
2 stilkervårløk (grovhakket)
1 pottekoriander
1 pottemynte
2 ssgod olivenolje
Fremgangsmetode
Bland sammen alle de tørre krydderne og oljen i en bolle.
Legg i kyllingbrystene og bland godt.
Varm opp en grillpanne eller stekepanne på sterk varme, og stek kyllingbrystene 4–5 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
Slik lager du salsa verde
Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
Server med rømme, friske korianderblader og limebåter ved siden av.