Til hovedinnhold
vegetar

Ravioli med stekt jordskokkrem

Imponer med hjemmelaget ravioli som du fyller med jordskokkrem – en herlig pastarett helt uten kjøtt.

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

4 porsjoner

Deig:

60gsmør

250ghvetemel

1tssalt

1dlvarmt vann

Fyll:

400gjordskokk (skrelt)

140gmeierismør

200gfløte

2sssherryeddik

1klypesalt

1klypepepper

1ssfinhakket timian

1ssfinhakket persille

1dæsjmaldonsalt

Fremgangsmetode

Smuldre smør, hvetemel og salt. Tilsett vann litt om gangen og elt til en litt fast deig. Del deigen i to og kjevle tynt ut.
Kutt jordskokken i terninger og stek den i stekepannen, tilsett smøret og la det steke 5 min. Ha over sherryeddik og fløte og la det koke til jordskokken er myk. Kjør til en glatt krem med stav­mikser og smak til med salt og pepper.
Legg små klatter med jordskok­krem i regelmessig avstand på den ene deigen. Legg den andre deigen over og skjær ut firkantede ravioli. Kok dem i lettsaltet vann ca. 4 min og hold dem varme.
Smelt litt meierismør i en kjele, tilsett ravioliene, litt urter, maldonsalt og pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn