Spicy asiatisk råkostsalat
En herlig, sprø salat med chili, koriander, lime og cashewnøtter. Perfekt til grillet kylling, stekt kjøtt og fisk.
15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 pkråkostmix
en halv stkgul løk
1 stkfedd hvitløk
1 stkchili (rød)
1 nevekoriander
2 stklime
1 sssesamfrø
2 ssolivenolje
4 sscashewnøtter
salt
Fremgangsmetode
Asiatisk råkostsalat er superenkelt å lage med ferdig råkostsalat-miks. Det er bare å blande de ferdigkuttede grønnsakene med hvitløk, chili og koriander og vende det med en dressing av limesaft, sesamfrø og olivenolje. På toppen drysser du cashewnøtter – gjerne salte – som gir litt å tygge på.
Salaten passer godt til saftig, grillet kylling. Du kan også lage en enkel asiatisk biffsalat og toppe råkostsalaten med nudler og stekt biffkjøtt som du skjærer i tynne skiver. Dryss gjerne granateplekjerner over hvis du vil gjøre litt ekstra ut av det.
Eller server råkostsalaten til noe så enkelt som fiskepinner, så får hverdagsmiddagen et skikkelig løft.