Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskewok med kokosmelk

Sunt, kjapt og eksotisk! Denne enkle fiskewoken med laks, kokosmelk og ris blir fort en ny favoritt.

Fiskewok med kokosmelk

15min

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

3dlHurtigris

4stklaksefilet

en halvtssalt

en fjerdedeltspepper

2ssolje

1posefrosne wokgrønnsaker

1posesursøt woksaus

1bokskokosmelk (400 ml)

Fremgangsmetode

Kok 3 dl hurtigris etter anvisning på pakken.
Del 4 stk laksefileter i biter på ca. 3 cm og dryss med ½ ts salt og ¼ ts pepper.
Stek laksebitene raskt i en panne med 1 ss olje, og legg til side.
Fres 1 pose wokgrønnsaker i 1 ss olje i ca. 3 minutter, hell over 1 pose woksaus og 1 boks kokosmelk.
Vend inn laksebitene og server fiskewoken med kokt ris.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn