Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Laks i karri med kokosmelk

Laks i karri er en liten smaksbombe, og med kokosmelk i tillegg blir det både mildt, godt og smakfullt.

Laks i karri med kokosmelk

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

3dlHurtigris

4stklaksefileter

2bokserkokosmelk (á 400 g)

4dlkyllingkraft (4 dl vann og 2 kylling/hønsebuljongterninger)

1sskarripulver

2ssfiskesaus

2sssoyasaus

500gfrosne grønnsaker, f.eks. asiatisk wokmiks

4sshakket koriander

en halvstkrød chili

Fremgangsmetode

Kok ris etter anvisning på pakken. Del 4 laksefileter i biter, ca. 3 cm.
Kok opp 2 bokser kokosmelk, 4 dl kyllingkraft, 1 ss karri, 2 ss fiskesaus og 2 ss soyasaus.
Tilsett 500 g frosne grønnsaker og laksebitene. Kok opp og la trekke i ca. 3 minutter.
Server laks i karri med ris, 4 ss hakket koriander og 0,5 chili i tynne skiver.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn