Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Enkel bacalao

Bacalao er en torskegryte fra Portugal med tomatsaus, poteter og klippfisk. Men lettsaltet torsk funker like bra, og det går adskillig raskere å lage.

Enkel bacalao

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkløk

2ssolivenolje

2sstomatpuré

2bokserhermetiserte tomater

6stkkokte poteter (rester)

600glettsaltet torsk

2sshakket kruspersille

Fremgangsmetode

Del 2 løk i tynne ringer og fres i en gryte med 2 ss olivenolje til mykt, ca. 6 minutter.
Rør inn 2 ss tomatpuré og fres videre i 1 minutt. Hell i 2 bokser hermetiserte tomater og kok opp.
Del 6 kokte poteter i skiver og 600 g lettsaltet torsk i biter, ca. 4 cm. Tilsett i gryten og kok opp. La småkoke i 5 minutter eller til fisken er akkurat gjennomvarm. Dryss over kruspersille ved servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn