Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Ovnsbakt torsk med pesto

Pesto og torsk er en uslåelig kombo! Serveres med perfekt kokt pasta.

Ovnsbakt torsk med pesto

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkfrossen torsk gourmet (420 g)

2ssolivenolje

1glasspesto

1pkcherrytomater

200gpasta/båndspagetti

Fremgangsmetode

La torsken tine på benken, gjerne til den er halvtint. Sett ovnen på 200 °C.
Ha 2 ss olivenolje i en ildfast form og legg fiskestykkene utover. Smør over et halv glass med pesto og stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til fisken akkurat er gjennomstekt.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av pastavannet, men spar på 1-2 dl av kokevannet.
Del 1 pakke cherrytomater i to og vend inn i den kokte pastaen med resten av pestoen og litt av kokevannet. Spe med mer kokevann om det blir for tørt.
Server pastaen toppet med et stykke ovnsbakt torsk.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn