Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Sei med asiatisk vri

Server sei på en spennende og ny måte med masse gode asiatiske smaker.

Sei med asiatisk vri

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1sssmør

600gseifilet

2dlsøt chilisaus

1posefrosne grønnsaker (gjerne wokmiks)

4sssoyasaus

1stklime

1dlcashewnøtter

1klypelitt frisk koriander

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C. Fordel 1 ss smør utover en ildfast form, del 600 g seifilet i porsjonsstykker og legg fiskestykkene i. Fordel 2 dl søt chilisaus utover.
Stek i ovnen i ca. 10 minutter. Om fisken er frossen, må den stekes litt lengre. Sjekk med en gaffel, fisken skal flake seg lett når den er ferdig.
Fres 1 pose frosne grønnsaker i en varm stekepanne eller wok. Ha over 4 ss soyasaus og saften fra 1 lime.
Server grønnsaker toppet med ovnsbakt sei, 1 dl cashewnøtter og frisk koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn