Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Sushi bowl

I hverdagen er det ikke tid til å lage sushibiter eller makiruller, så en sushi bowl er løsningen. Fyll den med ris, grønnsaker og fisk.

Sushi bowl

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4dlHurtigris

3sseddik

1tssukker

en halvtssalt

600glaksefilet

4sssoyasaus

2stkavokado

1stkagurk

2stkvårløk

4tssesamfrø

Fremgangsmetode

Kok 4 dl ris etter anvisning på pakken. Rør sammen 3 ss eddik, 1 ts sukker og ½ ts salt og vend inn i risen mens den er varm.
Gni 600 g fersk laksefilet med 2 ss soyasaus og stek på begge sider i en panne på høy varme i ca. 1 minutt på hver side. La laksen hvile i 2 minutter og skjær i tynne skiver.
Skrell 2 avokadoer, fjern steinen og del i skiver. Del 1 agurk i tynne strimler og finsnitt 2 vårløk.
Fordel kokt ris i 4 boller. Topp med lakseskiver, avokado, agurk og vårløk. Ha over 2 ss soyasaus og dryss sesamfrø på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn