Til hovedinnhold
frukt og grønt

Gulrotbacon

Gulrøtter passer til nesten alt og kan spises både rå, kokt og grillet. Men hva med å bytte ut bacon med gulrot? Enten du er vegetarianer eller ikke så smaker det himmelsk! Bruk en ostehøvel for å lage skiver på langs, tilsett lønnsirup for sødme og stek i ovnen.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

1stkgulrot (skivet)

1ssrapsolje

1sslønnesirup

1 og en halvtssoyasaus

1 og en halvtspaprikapulver

salt og pepper

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir
Bland gulrot, rapsolje, lønnesirup, soyasaus, paprikapulver og salt og pepper i en skål. Rør godt til gulrotskivene er godt dekt av marinaden. La stå i 15-30 min.
Fordel gulrotskivene utover et stekebrettet og stek midt i ovnen i 10-15 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn