Til hovedinnhold
kylling

Rask kyllinggryte med ris

Det er praktisk når man kan lage alt i en gryte. Dette er en kjapp og kremet kyllinggryte.

Rask kyllinggryte med ris

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllingfileter

1sssmør

en halvtssalt

en halvtspepper

1stkkyllingbuljongterning

4dlvann

2dlris

1posefrosne grønnsaker (f.eks. rotgrønnsaker)

2dlcrème fraîche

4sshakket persille

Fremgangsmetode

Del 4 kyllingfileter i biter og stek i en gryte med 1 ss smør til de har fått litt farge. Krydre med ½ ts salt og ½ ts pepper.
Løs opp en buljongterning i 4 dl kokende vann. Ha buljong over kyllingen og kok opp. Rør inn 2 dl ris og småkok i 7 minutter.
Ha i 1 pose frosne grønnsaker og kok videre i 4 minutter. Rør inn 2 dl creme fraiche, kok opp og server med et dryss finhakket persille.
Tips! Bruker du hurtigkokt ris, går det enda raskere å lage denne retten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn