snacks
Bruschetta med tomat
Bruschetta med tomater, hvitløk og et dryss god olivenolje- så enkelt, og så godt!
5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkbaguette
en halv dlolivenolje
250 gsmå tomater
1 nevefersk basilikum
2 feddhvitløk
Fremgangsmetode
Kjøp frosne eller halvstekte baguetter, stek etter anvisning på pakken. Eller kjøp fersk baguette hvis de har det i butikken.
Skjær skiver av baguetten i ca 1,5 cm tykkelse. Pensle sidene med olivenolje og sett dem i en forvarmet ovn på 200 grader, i ca. 4-5 minutter eller til de er gyldne.
Rens hvitløksfeddene og gni dem på hver baguetteskive.
Del tomat i båter, legg i en skål. Dryss litt olivenolje over tomatene og bland forsiktig. Legg tomatblandingen oppå baguetteskivene og dryss litt finhakket basilikum over.