Til hovedinnhold
suppe

Kremet fiskesuppe

En helt klassisk, kremet fiskesuppe, som nærmest lager seg selv. Med litt laks, reker, rømme og grønnsaker pimper du opp posesuppen til nye høyder.

Kremet fiskesuppe

10min / 10min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

1posebergensk fiskesuppe

8dlvann

2dlmelk

2stkgulrøtter

1pksukkererter

400glaksefilet uten skinn og bein

100gpillede reker fra lake

4sslettrømme

1pottefrisk gressløk

Fremgangsmetode

Ha 1 pose bergensk fiskesuppe i en gryte med 8 dl vann og 2 dl melk. Rør godt og la småkoke i ca. 10 minutter under omrøring.
Skrell 2 gulrøtter og del i fine strimler eller grovrasp på rivjern. Del 400 g laksefileter i biter på ca. 3 cm og ha i gryten sammen med gulrot når det er ca. 3 minutter igjen av koketiden.
Sil av laken på rekene og finsnitt 1 pk sukkererter og litt frisk gressløk. Rør inn i suppen rett før servering eller dryss på toppen når suppen er øst opp i tallerkener.
Avslutt med 1 ss lettrømme på hver suppeskål om ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn