Bakt egg i avokado
Å bake egg i avokado er like enkelt som det er godt. I tillegg ser det utrolig lekkert ut, og er perfekt å servere til frokost når du har lyst til å imponere.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stkavokado
4 stkegg
2 skiverbacon
Fremgangsmetode
Del avokadoene i to og fjern steinen. Fjern deretter litt av avokadokjøttet, slik at egget får plass. Et godt tips er å bruke små eller medium store egg, da slipper du å hule ut for mye av avokadoen.
Avokadoene legges så i en ildfast form, og eggene helles oppi avokadoen. Sørg for at avokadoene står stabilt, så eggene ikke renner ut. Ved siden av eggene legger du skivene med bacon. Dette skal stekes i ovnen i omtrent 15 minutter på 225 grader.
Når de bakte eggene og baconet er ferdig, topper du med litt salt og pepper. Baconskiven hakkes i små biter og strøs over avocadoene.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆