Til hovedinnhold
pannekaker

Saftige fleskepannekaker

Husker du smaken av gode, myke fleskepannekaker? Nå er det på tide å gi nytt liv til denne tradisjonsrike kosematen.

Saftige fleskepannekaker

30min / 25min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Fleskepannekaker:

melk

egg

sukker

salt

hvetemel

bacon

smør til steking

Tilbehør:

blåbærsyltetøy

lønnesirup

Fremgangsmetode

Rør sammen de våte ingrediensene og rør deretter inn det tørre, til en pannekakerøre. La røren svelle i 20 minutter.
Skjær baconet i biter og stek det gyllent i en varm stekepanne. La baconet renne av på et kjøkkenpapir.
Ha en liten bit smør og noen biter bacon i stekepanna, og hell over pannekakerøre. Drei på panna slik at røra dekker hele bunnen. Stek ved middels varme et par minutter på hver side
Server med blåbærsyltetøy eller lønnesirup, og resten av baconbitene.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆