pannekaker
Saftige fleskepannekaker
Husker du smaken av gode, myke fleskepannekaker? Nå er det på tide å gi nytt liv til denne tradisjonsrike kosematen.
30min / 25min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Fleskepannekaker:
5 dlmelk
5 stkegg
2 sssukker
1 tssalt
4 dlhvetemel
300 gbacon
2 sssmør til steking
Tilbehør:
5 ssblåbærsyltetøy
5 sslønnesirup
Fremgangsmetode
Rør sammen de våte ingrediensene og rør deretter inn det tørre, til en pannekakerøre. La røren svelle i 20 minutter.
Skjær baconet i biter og stek det gyllent i en varm stekepanne. La baconet renne av på et kjøkkenpapir.
Ha en liten bit smør og noen biter bacon i stekepanna, og hell over pannekakerøre. Drei på panna slik at røra dekker hele bunnen. Stek ved middels varme et par minutter på hver side
Server med blåbærsyltetøy eller lønnesirup, og resten av baconbitene.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆