Perfekt grilling er mer enn bare varmebehandling. For at grillmaten skal smake så bra som mulig må kjøttet få hvile. Det eneste du trenger å gjøre, er å la det ligge rolig i noen få minutter. Slik holder saftigheten seg i kjøttet fremfor å renne ut når du skjærer det opp. Tenk på det som en bitteliten sommerferie for kjøttet.
STORFE
BURGER |
250 g |
2-3 min |
GRILLSPYD |
80 g |
2-3 min |
YTREFILET |
350 g |
2-3 min |
ENTRECÔTE |
400 g |
5 min |
FLANK STEAK |
600 g |
10 min |
T-BEN |
500 g |
10 min |
TOMAHAWK |
600 g |
10 min |
BRISKET |
1 kg |
20 min |
SVIN
GRILLRIBBE I SKIVER |
|
2-3 min |
SOMMERKOTELETTER |
|
2-3 min |
PIGWINGS |
|
2-3 min |
YTREFILET |
250 g |
2-3 min |
GRILLKOTELETTER |
|
3 min |
SPARERIBS |
800 g |
3-5 min |
BABY BACK RIBS |
800 g |
5 min |
GRILLFILET |
450 g |
5 min |
GRILLRIBBE AV NAKKE |
1,5 kg |
5 min |
SPARERIBS |
1 kg |
5 min |
YTREFILET |
450 g |
5 min |
GRILLBEN |
800 g |
10 min |
SVINENAKKE |
600 g |
10-15 min |
FLINTSTEK |
1 kg |
15-20 min |
FÅR OG LAM
LAMMEKOTELETTER |
|
2-3 min |
FÅREFILET |
250 g |
3-5 min |
INDREFILET AV FÅR |
350 g |
5 min |
LAMMELÅR I SKIVER |
|
5 min |
KYLLING
KYLLINGBURGER |
300 g |
3-5 min |
KYLLINGSPYD |
300 g |
3-5 min |
LÅRKLUBBER |
|
3-5 min |
KYLLINGFILET |
400 g |
5-7 min |
LÅRFILET |
900 g |
5-7 min |
HEL KYLLING |
1,4 kg |
20 min |
FISK
KVEITEFILET |
200 g |
2-3 min |
LAKSEFILET |
200 g |
2-3 min |
LAKSEFILET |
500 g |
3-5 min |
ØRRETFILET |
500 g |
3-5 min |
LAKSEFILET HEL SIDE |
600 g |
5-7 min |
PØLSER
BRATWURST |
2-3 min |
CHORIZO |
2-3 min |