Til hovedinnhold

Kjøtt trenger hvile

Maksimer smaken

Perfekt grilling er mer enn bare varmebehandling. For at grillmaten skal smake så bra som mulig må kjøttet få hvile.

Perfekt grilling er mer enn bare varmebehandling. For at grillmaten skal smake så bra som mulig må kjøttet få hvile. Det eneste du trenger å gjøre, er å la det ligge rolig i noen få minutter. Slik holder saftigheten seg i kjøttet fremfor å renne ut når du skjærer det opp. Tenk på det som en bitteliten sommerferie for kjøttet.

STORFE

BURGER 250 g 2-3 min
GRILLSPYD 80 g 2-3 min
YTREFILET 350 g 2-3 min
ENTRECÔTE 400 g 5 min
FLANK STEAK  600 g 10 min
T-BEN 500 g 10 min
TOMAHAWK 600 g 10 min
BRISKET 1 kg 20 min

SVIN

GRILLRIBBE I SKIVER   2-3 min
SOMMERKOTELETTER   2-3 min
PIGWINGS   2-3 min
YTREFILET 250 g 2-3 min
GRILLKOTELETTER   3 min
SPARERIBS 800 g 3-5 min
BABY BACK RIBS 800 g 5 min
GRILLFILET 450 g 5 min
GRILLRIBBE AV NAKKE 1,5 kg 5 min
SPARERIBS 1 kg 5 min
YTREFILET 450 g 5 min
GRILLBEN 800 g 10 min
SVINENAKKE 600 g 10-15 min
FLINTSTEK 1 kg 15-20 min

FÅR OG LAM

LAMMEKOTELETTER   2-3 min
FÅREFILET 250 g 3-5 min
INDREFILET AV FÅR 350 g 5 min
LAMMELÅR I SKIVER   5 min

KYLLING

KYLLINGBURGER 300 g 3-5 min
KYLLINGSPYD 300 g 3-5 min
LÅRKLUBBER   3-5 min
KYLLINGFILET 400 g 5-7 min
LÅRFILET 900 g 5-7 min
HEL KYLLING 1,4 kg 20 min

FISK

KVEITEFILET 200 g 2-3 min
LAKSEFILET 200 g 2-3 min
LAKSEFILET 500 g 3-5 min
ØRRETFILET 500 g 3-5 min
LAKSEFILET HEL SIDE 600 g 5-7 min

PØLSER

BRATWURST 2-3 min
CHORIZO 2-3 min

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn