Til hovedinnhold

Coops blomkålsuppe vant gjev europeisk pris

Blomkålsuppen til Coop, som blir produsert av Matpartner, gikk helt til topps under European Private Label Awards

“Det er utrolig moro og motiverende for både Coop og Matpartner at vi hevder oss i toppen i tøff konkurranse mot de største europeiske detaljistene. Dette er nok en bekreftelse på at vi tilbyr kvalitetsprodukter fra lokale produsenter til våre kunder og medlemmer ”— Dorthe Gill Brudvik, direktør egne merkevarer i Coop Norge

European Private Label Awards er en konkurranse i regi av European Supermarket Magazine. Konkurransen er åpen for både forhandlere og leverandører som opererer i det europeiske dagligvaremarkedet.
 
Det er 17 priskategorier i konkurransen og Coop Dagens Blomkålsuppe stakk av med seieren i kategorien "Convenience Foods/Food To Go". Coop Dagens Blomkålsuppe produseres av Matpartner i Melhus og selges i Coop-butikker over hele landet.

“Vårt mål er å produsere produkter som overrasker lidenskapelige matelskere, og juryens begrunnelse gir oss en stolthet og glede over at vi nettopp er på dette nivået. Vi synes det var veldig moro og anerkjennende og få en slik pris, sier administrerende direktør Christian Cappelen i Matpartner. ”— Christian Cappelen, administrerende direktør i Matpartner.

Juryen sier følgende om blomkålsuppen:

“Coop Dagens Cauliflower Soup is a convenient and hassle-free meal option. Ready-to-heat, it provides a hearty, organic taste and is aimed at families seeking a quick and satisfying meal. Delicious, with a great texture. The pouch packaging is innovative and different to other products in its category. An excellent soup! ”— Juryen

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit