Til hovedinnhold
biff, storfe, oksekjøtt

Enkel og god gryterett med kjøttdeig

Gryterett med kjøttdeig er den ultimate hverdagsmiddagen. Og med en «hemmelig» ingrediens løftes smaken til nye høyder. Dette kan fort bli familiens nye favorittmiddag!

Fargerik kjøttdeiggryte med grønnsaker og peanøtter, servert i en lys kjele, med salat og ris på siden.

25min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gkjøttdeig

1ssolje

1stkgul løk

300gsøtpotet

2sstomatpuré

1bokshermetiske tomater

4dlvann

1stkgrønnsaksbuljongterning

1sspaprikapulver

2tskarripulver

2ssPeanøttsmør

en halvsssukker

1tssalt og pepper (smak til)

2ssgrovhakkete peanøtter (til servering)

Fremgangsmetode

Brun kjøttdeigen, i flere omganger, i en stor gryte på sterk varme. Sett kjøttet til side og senk temperaturen til middels sterk.
Ha litt olje i gryta og la løken surre forsiktig under omrøring i 2 minutter.
Tilsett brunet kjøttdeig, søtpotet i små terninger (ca. 2x2 cm), tomatpuré, hermetiske tomater, vann, buljongterning, krydder og peanøttsmør. Rør om og la gryteretten småkoke i ca. 8 minutter, eller til søtpoteten er ferdig kokt.
Smak til med sukker, salt og pepper. Topp med grovhakkede peanøtter før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit