Til hovedinnhold
restemat

Riskremlapper med rød saus

Riskremen som blir til overs kan du servere som lapper eller tykke, små pannekaker med syltetøy til frokost.

Riskremlapper med rød saus

30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

riskrem

hvetemel

natron

egg

salt

kardemomme

smør (til steking)

Fremgangsmetode

Bland hvetemel, natron, kardemomme og salt i en bolle. Rør inn egg. Vend forsiktig inn riskremen i røren.
Stek på middels varme i en stekepanne med litt smør.
Legg til avkjøling på bakerist, og server med smør og rød saus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆