Til hovedinnhold
restemat

Riskremlapper med rød saus

Riskremen som blir til overs kan du servere som lapper eller tykke, små pannekaker med syltetøy til frokost.

Riskremlapper med rød saus

30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

5dlriskrem

1dlhvetemel

en halvtsnatron

3stkegg

1klypesalt

1klypekardemomme

1dæsjsmør (til steking)

Fremgangsmetode

Bland hvetemel, natron, kardemomme og salt i en bolle. Rør inn egg. Vend forsiktig inn riskremen i røren.
Stek på middels varme i en stekepanne med litt smør.
Legg til avkjøling på bakerist, og server med smør og rød saus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn