Til hovedinnhold

Fiskepinner med grov potetmos, aspargesbønner og stekt løk

Deilige, sprøstekte fiskepinner med hjemmelaget potetstappe, masse stekt løk og aspargesbønner som er kokt i bare noen minutter så de fortsatt har den gode knekken.

Fiskepinner med grov potetmos, aspargesbønner og stekt løk servert på en hvit tallerken med en rød gaffel og kvin ved siden av

35min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkFindus fiskepinner, 750 g

600gmelne poteter

2dlhelmelk

150gmeierismør

2stkgule løk

1pkCoop fryste aspargesbønner

Litt Extra:

300gsellerirot

Fremgangsmetode

Stek fiskepinnene som anvist på pakken.
Skrell potetene og kok dem møre i vann.
Mos potetene godt og tilsett melk og halvparten av smøret litt etter litt til du syns potetmosen har passe konsistens.
Smak til med salt og pepper.
Hakk løken og stek den i resten av smøret.
Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i ca. 3 minutter.

Litt Extra

Erstatt halvparten av potetene med sellerirot.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit