1t / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
12 porsjoner
1 kgtomat
1 stkgul løk
1 ssolivenolje
en fjerdedel tsTabasco saus
2 sshvitvinseddik
1 feddhvitløk
en halv dlbrunt sukker
Fremgangsmetode
Kutt tomater og løk i biter - skjær bort tomatstilken. Legg i en tykkbunnet kasserolle.
Tilsett resten av ingrediensene og la det småkoke i ca. 1 time - rør av og til. Kjør alt i en blender eller kjøkkenmaskin. Avkjøl til det er klart for servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆