Til hovedinnhold

Kyllingvinger med maiskrem og BBQ-saus

Kyllingvinger er skikkelig kosemat. Server dem med mais og litt spicy grillsaus.

BBQ kylling vinger på en tallerken sammen med maiskrem.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkCoop Kyllingvinger Frossen (1,3 kg)

500gsmå poteter

1boksCoop mais, 300 g

50gmeierismør

en halvdlvann

1stkCoop BBQ Saus Hot & Smokey

salt (til steking)

olje (til steking)

Fremgangsmetode

Legg 500 gram småpoteter på et stekebrett. Ha på litt salt og olje og stek dem i ovnen på 190 grader til de er møre, ca 25-30 minutter.
Stek kyllingvingene sammen med potetene i ovnen de siste 15 minuttene.
Skyll 1 boks maiskorn og kok dem i en kjele sammen 50 smør, 1/2 dl vann og 1/2 ts salt.
Kjør maisen med stavmikser eller blender til en grov krem.
Server kyllingvingene med poteter, maiskrem og BBQ-saus.
LITT EKSTRA: Server løkringer i tillegg.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit