Til hovedinnhold
pannekaker

Gratinerte pannekaker med kylling og sopp

Pannekaker er favorittrett nummer én hos veldig mange. Men kan man bare spise pannekaker med blåbærsyltetøy eller bacon? Absolutt ikke.

Gratinerte pannekaker med kylling og sopp

30min / 40min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Gratinerte pannekaker med kylling og sopp:

hvetemel

melk

egg

smeltet smør

salt

Dette trenger du til fyllet:

olivenolje

liten løk (finhakket)

sjampinjong (skåret i skiver)

maisenna

kremfløte

kyllingkraft

kyllingbryst (skåret i tynne strimler)

babyspinat

finhakket timian

salt og pepper (etter smak)

revet parmesan ( eller annen ost med smak)

Fremgangsmetode

Bland sammen ingrediensene til pannekakene og la dem svelle cirka en halvtime.
Stek tynne pannekaker og legg dem på et fat.
Stek løken og sjampinjongene. Tilsett kyllingstrimlene. Salt og pepre.
Tilsett timian, spinat og kyllingkraft. Så tilsetter du fløten. La dette småkoke noen minutter. Tilsett maisenna for å tykne.
Legg en og en pannekake i en ildfast form. Fordel fyllet i en tykk stripe på midten av hver pannekake, og rull dem sammen til tykke ruller. Legg pannekakerullene tett i tett i formen med skjøten ned.
Dryss ost over og sett i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.
Server sammen med en enkel tomatsalat.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆