Til hovedinnhold
pannekaker

Gratinerte pannekaker med kylling og sopp

Pannekaker er favorittrett nummer én hos veldig mange. Men kan man bare spise pannekaker med blåbærsyltetøy eller bacon? Absolutt ikke.

Gratinerte pannekaker med kylling og sopp

30min / 40min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Gratinerte pannekaker med kylling og sopp:

2 og en halvdlhvetemel

3dlmelk

2stkegg

20gsmeltet smør

1klypesalt

Dette trenger du til fyllet:

2ssolivenolje

1stkliten løk (finhakket)

150gsjampinjong (skåret i skiver)

1ssmaisenna

2dlkremfløte

1dlkyllingkraft

2stkkyllingbryst (skåret i tynne strimler)

1posebabyspinat

2ssfinhakket timian

1klypesalt og pepper (etter smak)

1dlrevet parmesan ( eller annen ost med smak)

Fremgangsmetode

Bland sammen ingrediensene til pannekakene og la dem svelle cirka en halvtime.
Stek tynne pannekaker og legg dem på et fat.
Stek løken og sjampinjongene. Tilsett kyllingstrimlene. Salt og pepre.
Tilsett timian, spinat og kyllingkraft. Så tilsetter du fløten. La dette småkoke noen minutter. Tilsett maisenna for å tykne.
Legg en og en pannekake i en ildfast form. Fordel fyllet i en tykk stripe på midten av hver pannekake, og rull dem sammen til tykke ruller. Legg pannekakerullene tett i tett i formen med skjøten ned.
Dryss ost over og sett i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.
Server sammen med en enkel tomatsalat.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn