Til hovedinnhold
pasta

Pasta med kremet kantarellsaus

Pasta med kantareller i en kremet saus, er lettvint og så godt! Tips: Får du ikke tak i kantareller eller vil ha et rimeligere alternativ, kan du også bruke sjampinjong.

Pasta med kremet kantarellsaus

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

kantareller

finhakket løk

finhakket hvitløk

TINE Meierismør

kremfløte

TINE crème fraîche

salt

balsamicoeddik

nykvernet pepper

finhakket persille

Fremgangsmetode

Smelt 1 ss TINE® Meierismør i en panne og stek løk og hvitløk på middels varme, til det blir mykt.
Ha i sopp og 1 ss TINE® Meierismør og stek til gyllent.
Tilsett TINE® Kremfløte og TINE® Crème Fraîche Original – og la det koke litt inn, 3-5 minutter. Smak til med 2 ts Balsamicoeddik.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Dryss på med persille rett før servering og hell over nykokt pasta.
Server med nykvernet pepper og litt ekstra persille på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆