pasta
Pasta med kremet kantarellsaus
Pasta med kantareller i en kremet saus, er lettvint og så godt! Tips: Får du ikke tak i kantareller eller vil ha et rimeligere alternativ, kan du også bruke sjampinjong.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250 gkantareller
en halv stkfinhakket løk
2 feddfinhakket hvitløk
2 ssTINE Meierismør
2 dlkremfløte
1 dlTINE crème fraîche
en fjerdedel tssalt
2 tsbalsamicoeddik
en halv tsnykvernet pepper
1 dlfinhakket persille
Fremgangsmetode
Smelt 1 ss TINE® Meierismør i en panne og stek løk og hvitløk på middels varme, til det blir mykt.
Ha i sopp og 1 ss TINE® Meierismør og stek til gyllent.
Tilsett TINE® Kremfløte og TINE® Crème Fraîche Original – og la det koke litt inn, 3-5 minutter. Smak til med 2 ts Balsamicoeddik.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Dryss på med persille rett før servering og hell over nykokt pasta.
Server med nykvernet pepper og litt ekstra persille på toppen.