pasta
Pasta med kremet kantarellsaus
Pasta med kantareller i en kremet saus, er lettvint og så godt! Tips: Får du ikke tak i kantareller eller vil ha et rimeligere alternativ, kan du også bruke sjampinjong.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250 gkantareller
en halv stkfinhakket løk
2 feddfinhakket hvitløk
2 ssTINE Meierismør
2 dlkremfløte
1 dlTINE crème fraîche
en fjerdedel tssalt
2 tsbalsamicoeddik
en halv tsnykvernet pepper
1 dlfinhakket persille
Fremgangsmetode
Smelt 1 ss TINE® Meierismør i en panne og stek løk og hvitløk på middels varme, til det blir mykt.
Ha i sopp og 1 ss TINE® Meierismør og stek til gyllent.
Tilsett TINE® Kremfløte og TINE® Crème Fraîche Original – og la det koke litt inn, 3-5 minutter. Smak til med 2 ts Balsamicoeddik.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Dryss på med persille rett før servering og hell over nykokt pasta.
Server med nykvernet pepper og litt ekstra persille på toppen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆