Til hovedinnhold
pasta

Pasta med kremet kantarellsaus

Pasta med kantareller i en kremet saus, er lettvint og så godt! Tips: Får du ikke tak i kantareller eller vil ha et rimeligere alternativ, kan du også bruke sjampinjong.

Pasta med kremet kantarellsaus

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

250gkantareller

en halvstkfinhakket løk

2feddfinhakket hvitløk

2ssTINE Meierismør

2dlkremfløte

1dlTINE crème fraîche

en fjerdedeltssalt

2tsbalsamicoeddik

en halvtsnykvernet pepper

1dlfinhakket persille

Fremgangsmetode

Smelt 1 ss TINE® Meierismør i en panne og stek løk og hvitløk på middels varme, til det blir mykt.
Ha i sopp og 1 ss TINE® Meierismør og stek til gyllent.
Tilsett TINE® Kremfløte og TINE® Crème Fraîche Original – og la det koke litt inn, 3-5 minutter. Smak til med 2 ts Balsamicoeddik.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Dryss på med persille rett før servering og hell over nykokt pasta.
Server med nykvernet pepper og litt ekstra persille på toppen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn