Oppskrift på Amalies favorittskive
Favorittskiva er den diggeste brødskiva Amalie vet om, og sjekker du ingredienslista er ikke det så veldig rart. Her er det bare å nyte!
10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
2 skiverAmalies grovbrød
2 sssmør
1 nevespinat
200 gkantareller (kan byttes ut med annen sopp)
2 tskapers (i lake)
1 dæsjparmesan (revet)
1 klypesalt og pepper
1 dæsjbladpersille
Fremgangsmetode
Børst eventuell jord av kantarellene før du steker den med 1 ss smør. Stekes i 3-4 minutter til den blir gyllen. Krydre med salt og pepper.
Rist brødskiven i en panne. Smør skiven med smør før du legger på spinaten.
Topp brødskiven med stekt sopp, revet parmesan, kapers og bladpersille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆