billig middag
Fiskekaker med potetmos og bacon
Dette er kanskje ukens beste fiskemiddag – saftige fiskekaker, sprø grønnsaker, luftig og god potetmos og løk og bacon som brunes i smeltet smør.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkcoop skrei fiskekake 480 g
100 gsmør
100 gbacon
1 stkliten løk
1 pkCoop litt enklere potetmos à 500g
1 pkCoop brokkoliblanding
Fremgangsmetode
Skjær bacon i små terninger.
Ha smør og bacon i en stekepanne og la det frese til smøret er nøttebrunt.
Skjær løken i små terninger og ha denne i smøret.
Senk temperaturen og la det surre til løken er myk.
Varm fiskekakene i ovnen til de er gjennomvarme.
Lag potetmos og brokkoli etter anvisning på pakken.
LITT EKSTRA: Finhakket hvitløk i smøret
LITT EKSTRA: Biter med fennikel kokt møre i lettsaltet vann.