Til hovedinnhold
billig middag

Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter

Små, spanske kjøttboller med aioli og tomatsaus er middag som får deg til å drømme om ferie i sola.

Spanske kjøttboller med aioli, tomatsaus og poteter

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Coop spanske kjøttboller à 360 g (1-2)

klaser tomater (4-5)

hvitløk

tomatpuré

tørket oregano

småpoteter

Coop fryste aspargesbønner

Coop aioli

Litt Extra:

parmesan

Fremgangsmetode

Skyll tomatene og del dem i biter. Finhakk hvitløken.
Fres tomater, hvitløk, tomatpuré, og oregano i olivenolje til tomatene faller sammen. Sett det til side.
Del potetene i to og kok dem nesten møre i lettsaltet vann.
Ta potetene opp av vannet. Stek dem videre sammen med kjøttbollene på middels varme i en stekepanne i 5-6 minutter til potetene har fått litt farge.
Ha i tomatsausen og aspargesbønnene.
La det småkoke i 4-5 minutter eller til aspargesbønnene er varme.
Server med aioli.

Litt Extra

Revet parmesan

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆