Til hovedinnhold
brød og bakst

Havrelapper med banan

Havrelapper med banan er nydelig i matpakken, som turmat eller til kveldskosen. Disse lappene bruker banan som eneste søtning, og du kan servere med det du liker best av fersk frukt, yoghurt eller bær.

Havrelapper med banan

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

havregryn

gresk yoghurt

moden banan

bakepulver

egg

smør til steking

Fremgangsmetode

Oppskriften gir 8 små eller 4 større lapper.
Ha havregryn i en bolle, og mal den til havremel med stavmikseren.
Ha i resten av ingrediensene, og miks videre til en klumpfri røre med stavmikseren.
La røren svelle i 10 minutter, og stek små lapper i litt smør i en middels varm stekepanne.
Kan lages kvelden i forveien, og legges i matpakke i kjøleskapet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆