brød og bakst

Hjemmelaget hvitløksbrød

All den gode sommermaten vår fortjener selskap av et skikkelig godt hvitløksbrød. Med disse smarte triksene er det klart til servering i løpet av 20 minutter.

hvitloksbrod_hovedbilde.jpg

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

100gromtemperert smør

2feddrevet hvitløk

1ssfinhakket bladpersille

1ssfinhakket gressløk

en fjerdedeltsflaksalt

en fjerdedeltspepper

1stkbaguette

Fremgangsmetode

Rør sammen mykt smør, hvitløk, persille, gressløk, salt og pepper i en skål.
Forvarm ovnen til 180˚C. Snitt brødet i skiver med en skarp kniv uten å skjære helt igjennom.
Fyll snittene i baguetten med hvitløksmøret. Stek midt i ovnen til smøret har smeltet og brødet er sprøtt og gyllent på toppen, 10-15 minutter.
Tips! Skal du ha skalldyrfest? Prøv med finhakket fersk estragon i hvitløksmøret.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit